SCRISOARE DESCHISA CATRE DOMNUL SENATOR USA JAMES ROSAPEPE:

EXCELENTA VOASTRA! SUNTEM VICTIMELE POLITICIENILOR CARE CONDUC RETELELE DE CRIMA ORGANIZATA ROMANESTI, MAI ALES IN PROVINCIE: CAZ CONCRET VASILE ILIE, SUCEAVA!

SALVATI-NE VIETILE, VA RUGAM!

DOMNULE SENATOR,
Excelentei Sale, Domnului senator James Rosapepe,

Va asigur de expresia celor mai inalte sentimente. Revenirea Dvs. in Romania reprezinta o speranta si ne da incredere in parteneriatul romano-american si in eforturile comune pentru democratie.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/ministrul-roman-al-apararii-mircea-dusa-s-a-intalnit-cu-senatorul-american-james-rosapep-103.html

EXCELENTA,

Romania profunda geme de nedreptate, sub hotia politicienilor corupti si mafiotizarea statului de drept. Cazul expus de mine, APARUT SI IN REVISTELE AMERICANE, reprezinta una din crimele comise de un astfel de specimen de politcian corupt roman de provincie, numit VASILE ILIE, VICEPRESEDINTE AL PDL SUCEAVA. E sustinut de la cel mai inalt nivel, inclusiv de GHEORGHE FLUTUR si de cercuri din Cupola.

EXCELENTA,

Ati fost, in martie 1999, la Suceava, unde, conform FOTOGRAFIEI CE INSOTESTE ARTICOLUL SI ANCHETA MEA DE MAI JOS, ati fost primit la vremea aceea de VASILE ILIE, fost prefect (dar ce nu a fost, in peste 22 de ani de cariera corupta, acest monstru politic si de servicii dubioase sub acoperire si cap al mafiei romanesti?). Am publicat in ancheta mea, inceputa in septembrie 2011, nenumarate acte care dovedesc, cu prisosinta, rolul sau de lider al unei retele de crima organizata cu gulere albe din justitia si fosta administratie locala cu gulere albe, din care fac parte: sotia ex magistrat si actual dubios notar VALERIANA ILIE, procurorul VASILE MANDICI, procurorul ADRIAN SURDU, infractorul arestat apoi spalat de mafia, pe nume ANDRONIC DORIN, avocat IOAN URSARESCU, magistrat AUREL CURCA, col. VICTOR TAUCIUC si multi altii.

Vezi detalii mai jos:
https://angela2008furtuna.wordpress.com/2012/01/30/fotografie-cu-monstrul-politic-vasile-ilie-o-analiza-a-mecanismelor-prin-care-ticalosia-mafiei-politico-juridice-romanesti-distruge-romania-in-absenta-sanctiunii-publice-electorale-si-legale/

In momentul in care am dezvaluit opiniei publice practicile criminale ale acestui politician si am luptat in instanta, iar in prezent (dupa tragerile de timp de peste 12 ani din justitia romana) la CEDO, pentru refacerea drepturilor mele, VASILE ILIE – in calitatea pe care o detinea in 2010, de vicepresedinte pentru Cultura al Consiliului Judetean Suceava-, A COORDONAT, IMPREUNA CU GENERAUL DE SPIONAJ IOAN DATCU (ALIAS GHEORGHE PRISACARU), EX-AMBASADOR AL ROMANIEI LA ONU PANA IN 1978, unele MASURI ANTISEMITE DURE impotriva mea, CAMPANII DE ASASINAT IMPOTRIVA MEA SI A FAMILIEI MELE, excluderea mea fara preaviz si fara motive din jobul pe care il detineam, cu prestigiu, la Biblioteca Bucovinei, institutie a Consiliului Judetean Suceava. Faptul ca mai sunt in viata si ca mi s-a refacut partial dreptul de munca, se datoreaza DOMNULUI PROFESOR VLADIMIR TISMANEANU, DE LA UNIVERSITATEA DIN MARYLAND, care a pledat pentru apararea valorilor democrate. Si alte organizatii internationale si interne mi-au luat apararea in vara 2010, cand VASILE ILIE, GHEORGHE FLUTUR, GENERALUL IOAN DATCU, COLEGII SAI CONSTANTIN ARCU SI COMPLICII, m-au exclus si limojat public, amenintandu-ma cu temnita pentru a ma denigra si intimida, incalcand grav orice forma de legalitate. Altminteri,deci, dupa ce VASILE ILIE beneficiase cu ani in urma de sume mari de bani dupa jafurile coordonte impotriva multor victime DE ANDRONIC DORIN, si dupa ce reteaua lui de crima organizata asasinase atatia oameni nevinovati, acum dorea sa elimine pe ultimele persoane care detineau dovezi impotriva trecutului lui criminal: NUMELE LOR ESTE ANGELA FURTUNA, ALEXA ODARIA SI DOINA BOTUSAN.

In prezent, VASILE ILIE este anchetat de DNA Suceava, dar avand in vedere ca doi dintre complicii sai sunt PROCURORII VASILE MANIDICI SI ADRIAN SURDU (el insusi procuror DNA), avem motive serioase sa ne temem pentru vietile noastre si pentru corectitudinea anchetei.
Prin mijloace necinstite, numitul VASILE IILIE a fost numit recent de primarul corupt ION LUNGU consilier la Cultura al Primariei si director al Centrului pentru Conservarea Culturii Traditionale, fara a sustine niciun examen LEGAL.

EXCELENTA,

Aceasta retea de crima organizata ne-a distrus vietile, aruncandu-ne pe drumuri, adopta practici ilegale pentru a nu ne restitui prejudiciile si drepturile, practica asasinatul neostalinist al populatiei, a generat o justitie mafiota si franeaza procesul de democratizare a Romaniei, generand decisiv imaginea proasta a Romaniei in lume, fiind capabila de cele mai profunde acte de tradare, nu numai a interesului national ci si a intereselor de parteneriat romano-americane. Aparati-ne si ajutati-ne tara!, sustineti, va rugam, eliberarea noastra ca popor de sub dictatura criminalilor din mafia politica!, priviti in primul rand la noi, poporul roman cel jefuit de o categorie de politicieni criminali, precum VASILE ILIE!. Ajutati Romania sa nu recada in zona totalitarismului, caci semnele bune ale unei democratii reale incep sa se stinga, odata cu speranta noastra.

Primiti expresia respectului meu,

ANGELA FURTUNA

Scriitoare, Jurnalist, Critic si Eseist
0740404443
GOD BLESS AMERICA!
GOD BLESS ROMANIA!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ministrul-roman-al-apararii-mircea-dusa-s-a-intalnit-cu-senatorul-american-james-rosapep-103.html

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s