După demisia lui Emil Boc ( demisie care, după 1100 de zile de guvernare grea, e, de fapt, fațada unei demiteri de remaniere impuse de presiunea Opoziției) care a avut loc ieri, 6 februarie, a.c., preşedintele Băsescu l-a scos în față pe Mihai Răzvan Ungureanu, o prezență valoroasă și controversată (în fața șefului SIE, populația se întrebă dacă democrația noastră nu sucombă, sau dacă nu cumva România merge spre un stat polițienesc, ori spre un model ce seamănă cu acela din vecini, când, în Rusia, Elțin îl desemna, din slăbiciune, succesor pe Putin). Scriu acest text în dimineața de 7 februarie, când noul premier își alcătuiește guvernul. Aseară, după nominalizarea lui Ungureanu, președintele Băsescu a enunțat câteva priorități ale noii guvernări, făcând câteva recomandări exprese noului premier, între care aceea de a continua lupta împotriva corupţiei, “în mod nediscriminatoriu” şi, “dacă se poate şi mai eficient” ca până acum”. Tot aseară, dar la TVR1, la Ediție Specială, Sever Voinescu, provenind din același bazin profesional cu Ungureanu, a afirmat că ”după alegerile care urmează, peisajul politic din România va arăta cu totul altfel decât tot ce a fost aici în ultimii 20 de ani„.

Acum câteva zile, în toiul crizei politice survenite în luna ianuarie, mai mulți analiști, din toate orientările, cădeam de acord despre PDL că e un partid care a venit şi a rămas la putere pe baza unui discurs justiţiar şi care se aşteaptă să fie votat din nou pentru măsurile de reformare a justiţiei pe care le-a luat, pentru libertatea de acţiune de care se bucură procurorii, judecătorii şi agenţii de integritate, dar în acelaşi timp PDL a tolerat şi chiar s-a hrănit din corupţia multora dintre liderii săi. La vârf, fenomenul a fost cumva sancționat prin câteva cazuri mediatizate, însă România profundă, provincia, colcăie de o corupție și o baroniadă la liber, profund ostile cetățeanului, statului de drept și respectării legii. De asemenea, PDL a pretins că militează pentru promovarea unui nou tip de politician, iar în realitate a lăsat majoritatea pârghiilor de conducere locală în mâinile unor lideri care nu ştiu altceva decât practicile capitalismului roşu, asocierea în vederea abuzurilor și traficul de influență. Să adăugăm acestor remarci faptul că un nou premier și un nou guvern nu sunt de ajuns pentru a marca o schimbare autentică, ci trebuie adăugate și schimbări de fond, care să aibă loc în teritoriu. Altminteri, manevra cu Ungureanu și remanierea de azi nu vor fi decât un machiaj glamuros, care la prima ploaie serioasă va începe să curgă, dezvelind din nou hidoasa față a unei țări distruse de politicianismul post-comunist și neostalinist.

Dar în provincie, aflăm din presă pe 4 februarie http://www.newsbucovina.ro/politica/41782/pdl-suceava-a-intrat-in-pre-campania-pentru-alegerile-locale-din-iunie, unul din cei mai corupți baroni locali (fost președinte PD, apoi PSD și în prezent vicepreședinte PDL și al CJ Suceava), VASILE ILIE, tocmai a fost desemnat de Gheorghe Flutur, președinte, să facă parte din echipa care va coordona campania electorală: aceasta este condusă de secretarul general al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan, în staff-ul de campanie fiind şi  prim-vicepreşedintele organizaţiei, senatorul Orest Onofrei, vicepreşedintele organizaţiei, Vasile Ilie, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, dar şi preşedintele organizaţiei de tineret, Lucian Harşovschi, viceprimar al Sucevei.

Începând din data de 16 septembrie, 2011, pe acest blog, am început să public documente originale și mărturii din ancheta jurnalistică privind calitatea lui VASILE ILIE de infractor, acesta făcându-se vinovat, în complicitate cu magistrata soție VALERIANA ILIE, de asociere cu alte organe politice și din justiție (procurori, magistrați, avocați, al căror nume este revelat adesea în linkurile de mai jos) în vederea spălării infractorului ANDRONIC DORIN, ( juristul din anii 90 al PD și intim cu ILIE), pentru comiterea faptelor de abuz, de trafic de influență, de spălarea infractorului pentru săvârșirea în formă continuată și calificată a multiplelor fapte de înșelăciune, escrocherie și exercitarea fără drept a unei profesii.

Astfel, încă din anii când era președinte al PD Suceava, VASILE ILIE a pus bazele unei rețele de crimă organizată în Justiția cu comandă politică, construind o veritabilă mafie de infractori cu gulere albe care are tentacule peste tot la Curțile și Tribunalele românești, până la cel mai înalt nivel.

VICTIMELE LUI ANDRONIC DORIN AU FOST EFECTIV JEFUITE DE ACEST BANDIT ŞI DE ACOLIŢII LUI PENTRU COMITEREA DE FAPTE BANDITEŞTI, ACOLIŢI DIN REŢEAUA DE CRIMĂ ORGANIZATĂ CU GULERE ALBE DIN JUSTIŢIE ŞI POLITICĂ DIRIJATĂ DE VASILE ILIE!! (Vezi toate detaliile incluse în ancheta jurnalistică, linkuri la finalul articolului, dosarul şi faptele).

Printre victimele lui Andronic Dorin NUMAI DIN ACEST DOSAR, care se găsește în prezent la Arhivele Curții de Apel Suceava (pentru că MAI EXISTĂ MULTE ALTE DOSARE CONTRA LUI ANDRONIC DORIN, MEREU TĂINUITE ŞI TERGIVERSATE DE PARCHET ŞI DE INSTANŢELE ROMÂNEŞTI) se numără:

ALEXA ODARCA

LAVRIC SILVIU – decedat

BOTUŞAN DOINA

ANGELA FURTUNĂ

MIHAI UNGURAŞU – decedat

IAHOLNIC COSLAC MARIANA – decedat

ŞTEFAN ADUMITROAIE – decedat

MARKO IMPEX SRL

ALEXANDRESCU CONSTANTIN

ANDRIEŞ MIRCEA IONEL

SUPRIMAREA VICTIMELOR ŞI MARTORILOR CONTINUĂ, DE CĂTRE AUTORII ACESTUI MASACRU AL JUSTIŢIEI ŞI DREPTĂŢII, AUTORII OCUPÂND POZIŢII DE FRUNTE :

– ANDRONIC DORIN A DEVENIT AVOCAT ŞI A CANDIDAT DE PATRU ORI PENTRU PARLAMENT ŞI PREŞEDINŢIE, la puțină vreme după ce fusese eliberat din arest, apoi achitat la prima instanță de CLANUL VASILE si VALERIANA ILIE, și continua să fie judecat în stare de libertate.

– VASILE ILIE ESTE VICEPREŞEDINTE PDL SUCEAVA ŞI VICEPREŞEDINTE CJ, DEŞI ESTE CAPUL MAFIEI. Cu toate că este un electrician agramat, se ocupă de Cultura județului Suceava!

– VASILE MANDICI ESTE PROCUROR GENERAL AL PARCHETULUI CURŢII DE APEL SUCEAVA

-VALERIANA ILIE ESTE ACUM NOTAR (EXISTĂ MARTORI DESPRE FRAUDA CARE A PRECEDAT ACEASTĂ CALITATE, CĂCI ACEASTĂ DOAMNĂ ESTE OM DE BAZĂ AL MAFIEI AMINTITE).

Cazul baronului VASILE ILIE de la Suceava și a rețelei de crimă organizată condusă de el și care include, pe lângă infractorul ANDRONIC DORIN, pe Mandici Vasile, Valeriana Ilie, Aurel Curcă, Ioan Ursărescu dar și mulți alți magistrați și notari până la vîrful CSM și ICCJR, este tratat cu indiferență de Gheorghe Flutur și de partidul de la Putere.  Mai mult, VASILE ILIE continuă să fie mandatat de PDL în programe de imagine (vezi recent baia sa de imagine pe 31 ianuarie a.c. în cadrul programului 80 de ani de arte plastice din Bucovina http://www.monitorulsv.ro/Cultural-local/2012-02-01/Anul-80-al-Artelor-Plastice-Bucovinene-la-Muzeul-de-Istorie-Suceava ), ba, mai mult, să conducă, în echipă, pre-campania electorală http://www.newsbucovina.ro/politica/41782/pdl-suceava-a-intrat-in-pre-campania-pentru-alegerile-locale-din-iunie  ) Niciun răspuns nu a fost dat de partidul de guvernământ și de politicienii responsabili și onești (da, ne asumăm prezumția de a considera că în politica românească nu vor fi fiind, toți, canalii și imunizați la etică precum ILIE și CLANUL său juridico-politic!) la ancheta jurnalistică ce furnizează probe zdrobitoare privind implicările mafiote ale politicianului VASILE ILIE în Dosarul ANDRONIC SI ILIE aflat acum la Arhivele Curții de Apel Suceava.

Mai mult, serviciile speciale din teritorii sunt guvernate, între alții, tot de Vasile Ilie și de Gheorghe Flutur, iar aceste servicii sunt conduse la vârf tocmai de Mihai Răzvan Ungureanu, proaspăt nominalizat pentru funcția de premier al guvernului remaniat și care va fi supus miercuri 8 februarie votului Parlamentului României. Iar serviciile de la talpa țării încă mai au nuclee ceaușiste și rezidual antiNATO, afiliate clanurilor lui VASILE ILIE sau ale unor clanuri de securici literari (ca Ion Datcu alias senator PSD Gheorghi Prisăcari, Ion Beldeanu Epoleți cu fiul în SIE sau Constantin Arcu Epoleți cu fiul în SRI, Doina Cernica, Ion Cozmei sau Nicolae Cirlan și prea mulți alții, care au umplut  de mai bine de 40 de ani viața noastră culturală cu propagandiști ceaușiști și neostaliniști, și cu epoleți la vedere sau acoperiți, și au distrus libertatea de expresie românească sau au boicotat ani la rândul în lumea literară oficială recuperarea scriitorilor români din exil, ca Monica Lovinescu, Norman Manea sau Paul Celan etc).

Așadar, declarațile de la acest moment ale domnului Traian Băsescu sau ale domnului Mihai Răzvan Ungureanu au nevoie de a fi însoțite de gesturi oneste, de profunzime, în toată țara, pentru că adevărata politică alterată și antiromânescă se desfășoară, fără sancțiuni și remanieri, în provincie, departe de ochii vigilenți ai presei românești și internaționale sau ai ambasadelor occidentale de la București. Aici, în provincie, este posibil ceea ce la București este de neconceput: față de un caz atât de grav și de clar ca VASILE ILIE și REȚEAUA DE CRIMĂ ORGANIZATĂ CARE L-A SPĂLAT  PE INFRACTORUL  ANDRONIC DORIN: MANDICI VASILE, AUREL CURCĂ, COL. VICTOR TAUCIUC, AV. IOAN URSĂRESCU în complicitate cu zeci de magistrați prin mâinile cărora a trecut acest Dosar în 12 ani, din 1997 până în 2009, presa locală tace, partidul MONSTRULUI POLITIC VASILE ILIE tace, formațiunea DNA tace, în timp ce victimele crimelor sau martorii dispar, iar această complicitate mafiotă merge strivitor mai departe, sfidând victimele care mai luptă pentru adevăr, între care mă număr. Câtă vreme această MAFIE care guvernează peste Suceava continuă să conducă prin oameni atât de corupți, ca VASILE ILIE, ce este plătit din bani publici și este un infractor, orice remaniere și orice declarație a Președintelui României este lipsită de consecințe. Prin extrapolare, România profundă din fiecare județ este la cheremul unor astfel de clanuri mafiote conduse de lideri politici de toate culorile.  Sunt clanuri politico-juridice-mafiote care ucid fără milă, mai ales pe apărătorii publici ai valorilor profesionale și ai valorilor democrației. Eu am trăit deja pe propria piele politica lor de exterminare, fiind dată afară, în ciuda performanțelor profesionale, prin gesturi de epurare politică, mai întîi de senatorul PSD Gavril Mirza în 2003 (în urma unui denunț neostalinist semnat de scriitorii Constantin Arcu, Ion Beldeanu, Nicolae Cirlan și Onu Cazan, care la vremea aceea își asumau idealuri de extrema stângă), iar mai apoi fiind limojată de Vasile Ilie și Gheorghe Flutur în 2010 (prin presiunea aproximativ acelorași canalii, dar care, de data asta, prin trasesim partinic, își asumau idealuri chipurile de dreapta, curat murdar!).

Adevărata remaniere cerută de popor are doi pași:

-unu, un nou guvern-un nou premier-o nouă viziune;

-doi: afară din politică, și din spațiul public plătit de la buget sau din Justiție, cu voi, escroci și infractori ca VASILE ILIE ET MAFIA!

VASILE ILIE SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU FAPTELE SALE, PENAL, CIVIC ȘI ADMINISTRATIV, nu să gestioneze fenomene publice, politice și de stat, pe bani publici, în cârdășie cu serviciile secrete și cu niște culturnici care îi cosmetizează monstruozitatea (și, apropo, politrucilor culturnici ceaușiști, revigorați acum chipurile ca oameni de …centru dreapta: la fel, prin aceleași metode de pupinism, turnătorie și prin laxitate morală, ați girat prin colaboraționism lichelist nu numai pe VASILE ILIE, ci și, în comunism, pe NICOLAE CEAUȘESCU. Ați trăit și o duceți bine practicând prostituția. Istoria va pomeni cândva contribuțiile voastre serioase la distrugerea României) !

Angela FURTUNĂ

7 FEBRUARIE 2012

Fragmente, fotografii, capitole, spicuiri din CAZUL VASILE ILIE:

Vasile Ilie - presedintele PD in 1999 si Valeriana Ilie sotie si judecatoare -  mafia politic + justitiara

Valeriana Ilie şi Vasile Ilie au demonstrat fără tăgadă tuturor că nu respectă nici Legea, nici Justiţia, nici Cetăţeanul, nici Statul de drept. Asociindu-se cu procurorul Vasile Mandici, col. Vasile Tauciuc şi magistratul Aurel Curcă, alte zeci de magistraţi şi politicieni români, ei au regizat (prin abuz de putere, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, trafic de influenţă) spălarea infractorului Andronic Dorin, pe durata a 12 ani (1997-2009) pe teritoriul României.

Vasile ILie, Andronic Dorin si Valeriana Ilie - Monstrii politici de la Suceava 4
Vasile ILie, Andronic Dorin si Valeriana Ilie – Monstrii politici de la Suceava
Vasile Ilie si Valeriana Ilie - Monstrii politici de la Suceava 2
Vasile Ilie si Valeriana Ilie – Monstrii politici de la Suceava
Vasile ILie si Valeriana Ilie - monstrii politici de la Suceava 3

RECHIZITORIUL PARCHETULUI:

Vasile ILie si Valeriana Ilie – monstrii politici de la Suceava 3
Vasile Ilie – Monstrul politic de la Suceava 1
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 1Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 1
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 2Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 2
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 3Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 3
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 4Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 4

MONSTRUL POLITIC DE LA SUCEAVA –

Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 5Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 5
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 6Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 6
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 7Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 7
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 8Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 8
Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana 9Mafia Andronic Dorin, Vasile Ilie, Valeriana Ilie, Justitia si Politica romana

DETALII CAZUL VASILE ILIE

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2012/01/30/fotografie-cu-monstrul-politic-vasile-ilie-o-analiza-a-mecanismelor-prin-care-ticalosia-mafiei-politico-juridice-romanesti-distruge-romania-in-absenta-sanctiunii-publice-electorale-si-legale/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2012/01/21/electricianul-si-reteaua-cazul-vasile-ilie-si-curentul-literar-securist/

conţin dezvoltări în presa locală, națională și internațională:

http://www.romaniantimes.com/index.php/angela-furtuna/549-triada-infractor-politician-magistrat-mafia-oligarhica.html

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2012/01/06/de-ce-vorbim-de-mana-criminala-in-cazul-vasile-ilie-updatea-6-ianuarie-2012/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/12/30/cazul-vasile-ilie-30-decembrie-2011-monstrul-politic-justitia-romana-dreptatea-si-presa-internationala/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/12/27/triada-infractor-politician-magistrat-mafia-oligarhica/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/12/16/cazul-vasile-ilie-valeriana-ilie-andronic-dorin-justitia-si-administratia-o-reduta-a-crimei-organizate-cu-comanda-politica/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/11/25/de-vorba-cu-sever-voinescu-si-monica-macovei-despre-timpul-istoriei-si-timpul-fiintei/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/10/26/cazul-vasile-ilie-valeriana-ilie-andronic-dorin%e2%80%93-cazul-monstrul-politic-de-la-suceava-inalta-coruptie-de-partid-si-de-stat-continua-suprimarea-victimelor-si-martorilor-politie-si-presa/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/10/25/vasile-ilie-monstrul-politic-de-la-suceava-inalta-coruptie-de-partid-si-de-stat-continua-suprimarea-victimelor-si-martorilor/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/10/24/vasile-ilie-valeriana-ilie-andronic-dorin-monstrul-politic-de-la-suceava-updates-24-octombrie-2011/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/10/09/vasile-ilie-valeriana-ilie-si-andronic-dorin-updates-11-magistrati-corupti-la-varf-dar-sute-la-baza-piramidei-crimei-organizate-din-justitia-romana/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/10/05/vasile-ilie-monstrul-politic-de-la-suceava-partidul-democrat-si-candidatura-pentru-cameras-deputatilor-a-unui-infractor-updates-5-octombrie/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/10/01/noi-date-despre-cazul-monstrul-politic-de-la-suceava-vasile-ilie-updates-1-octombrie-cazul-vasile-mandici/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/09/29/monstrul-politic-de-la-suceava-vasile-ilie-cercul-se-largeste-updates-29-septembrie-2011/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/09/23/monstrul-politic-de-la-suceava-%e2%80%93-vasile-ilie-noi-detalii-in-cazul-sotilor-vasile-si-valeriana-ilie-plus-andronic-dorin-caz-de-inalta-coruptie-politica-si-de-stat/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/09/17/monstrul-politic-de-la-suceava-vasile-ilie-inalta-coruptie-politica-si-de-stat-updates/

https://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/09/16/monstrul-politic-de-la-suceava-%e2%80%93-vasile-ilie/

)

Reclame

3 gânduri despre “ADEVĂRATA REMANIERE CARE VA SALVA ROMÂNIA: DE LA MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, PÂNĂ LA MONȘTRII POLITICI DE TIPUL VASILE ILIE

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s