http://proful-online.blogspot.com/

Despre profesorul Ion Ursu, ziarele scriu că este trăsnit. Și-a mutat orele de matematici în stupină, după ce a fost dat afară din învățământ, și lucrează la un video manual de matematici. Nu mă îndoiesc că îi era lehamite de imoralitatea și deprofesionalizarea din jur. Faptul că acum are o audiență largă și reușește să captiveze elevii, care vin cu miile în spațiul online pentru a învăța axiome și demonstrații precum și alchimia gândirii și a logicii matematicii, demonstrează că vorbim de o personalitate ce practică o meserie vocațională, un dascăl autentic și un inovator în comunicare și didactică.

Ion Ursu – un om care trage un semnal de alarmă, un om care demonstrează live că România are nevoie de reformare profundă și autentică. Sistemul trebuie să citească, dacă este capabil, cheia corectă a acestui caz: dreptatea este de partea lui Ion Ursu, în timp ce sistemul e plin peste tot de mediocritate, de politruci diformi, de traseiști stupizi, de ariviști, carieriști, profesori blazați sau incompetenți, de medici bolnavi incurabili de lipsă de respect față de ființa umană, de magistrați care urăsc dreptatea și care suprimă legea, de profesori care ucid viitorul României, de politicieni care își privesc electoratul cu ură și poporul cu dispreț…

Copiii care învață matematică în stupina lui Ion Ursu nu se vor contamina de corupția din școli și din sistemul ticăloșit și cangrenat iremediabil de cei aproape șaptezeci de ani de neîntreruptă dominare a totalitarimului comunist și  a neocomunismului deghizat în democrație. Viața printre albine are cel puțin meritul de a fi curată, interesantă și logică Iar matematică fără logică nu se poate. Q.E.D.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s