RUSINOSUL  ATAC  FINAL  LA  ADRESA  DEMOCRATIEI  DE  DUPA  REGIMUL  TOTALITAR
“In sedinta din data de 7 iunie 2010, Curtea Constitutionala a solutionat, in cadrul controlului anterior promulgarii legii, prevazut de art.146 lit.a) din Constitutie, sesizarile privind neconstitutionalitatea Legii lustratiei, privind limitarea temporara a accesului la unele functii si demnitati publice pentru persoanele care au facut parte din structurile de putere si din aparatul represiv al regimului comunist in perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989, sesizari formulate de un numar de 29 de senatori, respectiv 58 de deputati”.
Declarand neconstitutionala Legea Lustratiei, Curtea Constitutionala incununeaza discret opera de lavaj mental initiata de Ion Iliescu si continuata constant de clasa politica pana astazi.
Este un EVENIMENT  UNIC  AL  RUSINII  NATIONALE  SI  O  TRADARE A  INTERESELOR  DE  VIITOR  ALE  ROMANIEI,  COMPARABIL  CU  NEGAREA –  DIN CE IN CE MAI FRECVENT – A  NOCIVITATII  COMUNISMULUI  IN ROMANIA.
Se stie, multi ideologi din zona denumita formal la noi „de stanga” sau din zona  de dreapta  asa-zis „liberala” (ne mentinem dreptul la ghilimele, dupa ce am vazut liberalismul cum se pliaza lasciv dupa ordinele lui Ilici), neaga importanta anticomunismuLui si neaga si legitimitatea doctrinei  anticomuniste, astazi.
Dupa ce s-a „spart” si s-a furat politic revolutia anticomunista in 1989, prin diversiune si prin razboiul cu arme media, dupa ce au fost lichidate 1. Proclamatia de la Timisoara si Pct.8 si 2. generatiile cu memorie antitotalitara , acum se pun in opera – de catre clasa politica romaneasca – I. asaltul final impotriva ADEVARULUI  SI  A  ISTORIEI  NATIONALE, precum  si  II. RESCRIEREA ISTORIEI  ROMANIEI  DE PE POZITIILE NEOSTALINISMULUI  SI  OLIGARHISMULUI.
Autorii acestor  programe politice profita de efectele crizei (economice, morale si politice) asupra luptei dusa pentru modernizarea Romaniei si asupra capacitatii de coeziune sociala a cetatenilor (societatea civila a fost oricum lichidata de clasa politica): este inecata in neputinta lupta cetatenilor romani pentru a-si atinge scopurile legitime prevazute de constitutie si de legea morala – etica neuitarii – obligatorie dupa dictatura si genocidul inaugurate odata cu bolsevizarea Romaniei.
PERICOLUL  REPREZENTAT DE ACESTE GRAVE  MANIPULARI  ALE  ISTORIEI  NATIONALE  ESTE  URIAS: DUPA  DECLARAREA CA NECONSTITUTIONALA  A LEGII LUSTRATIEI, SE VA TRECE LA DECLARAREA  CA NECONSTITUTIONALA  A LUPTEI  SI  A  DOCTRINEI  ANTICOMUNISTE.
LA  MOSCOVA  SE DANSEAZA  SI  SE BEA  SAMPANIE, IN ACESTE ZILE, IAR  TOVARASUL GORBY  ISI  GUSTA  CALATORIA  LIPSITA  DE ZADARNICIE  EFECTUATA RECENT LA BUCURESTI. MISIUNE INCHEIATA.
Argumentele invocate de cei care contesta  constitutionalitatea legii lustratiei si a anticomunismului tin de asa-zisa pierdere a adecvarii lor in timp si de iesirea lor din istorie.
In realitate, obiectivul urmarit a fost acesta: regimul comunist ceausist vechi, nereformat, este protejat si mentinut la putere, ba chiar consolidat si extralegitimat.
Se invoca, de catre SISTEMUL  TICALOSIT , PRIN PREMIZA  ILEGITIMA  A   VINILOR COLECTIVE, , ideea ca, de vreme ce nu s-a facut „curatenie si dreptate” in 1990, astazi nimeni nu mai are dreptul sa judece si sa analizeze ceea ce s-a petrecut de fapt. (A NU SE UITA  CA, IN LOC  SA  FIE CONDAMNAT ATAT DICTATORUL CAT SI COMUNISMUL  IN 1990, POPORULUI ROMAN  I  S-A SERVIT  de catre SISTEMUL  ILIESCU  DOAR  O EXECUTIE PUBLICA  SUMARA  SI  NUMAI  ‘SANSA’ DE A FI COMPLICE  LA  COMITEREA  UNUI  ASASINAT).
REFORMAREA  STATULUI  DE DREPT SI A SISTEMULUI  TICALOSIT  AU FOST AMANATE SINE DIE SAU DETURNATE  SI UTILIZATE NUMAI CA PROMISIUNI  ELECTORALE.
Nici ORWELL nu  a  trait sub regimul comunist (nici sub cel nazist), ci a trait in lumea libera, si totusi EL, SI  NU ALTCINEVA, a scris FERMA  ANIMALELOR, sau ROMANUL 1984. ORWELL NU  ERA  ‘LEGITIMAT’  CHIPURILE (DE  CAND NE TREBUIE  LEGITIMATII  DE  CETATENI  LIBERI?)  SA  SCRIE  IMPOTRIVA  NAZI-COMUNISMULUI  EUROPEAN, NICI IMPOTRIVA BAROCULUI  FASCISTO-COMUNIST (CF.VLADIMIR TISMANEANU) DIN ROMANIA, SI TOTUSI A FACUT-O, LASAND LUMII  OPERE FUNDAMENTALE  DE IDEI SI DE CONSTIINTA PRIVIND  LIBERTATILE  OMULUI SI CETATEANULUI.
Orwell aminteste despre felul cum valorile sunt rasturnate, constiintele sunt inversate, mizele cetatenilor sunt deturnate:
Războiul este pace
Libertatea este sclavie
Ignoranţa este putere
………………………………………………………………………..
ATENTIE –  NI  SE  INTAMPLA   DIN  NOU: DEMOCRATIA  ROMANEASCA PRIMESTE LOVITURI FATALE, CETATENII SUNT MINTITI, STATUL DE DREPT ESTE IN PERICOL, ROMANIA ESTE RUINATA DE PROPRIUL APARAT DE JUSTITIE SI POLITIC, PRECUM SI DE MARIONETA  PARLAMENTARA, DUPA CE A FOST DISTRUSA ECONOMIC.
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s