Pe Domnul SORIN  ILIEȘIU îl cunosc de aproape un sfert de secol: un om serios, consecvent, integru, având convingeri temeinice, – un om pe care te poţi baza. Niciodată, în niciun fel de împrejurări, această părere pe care mi-am făcut-o despre domnia sa n-a fost dezminţită. Socotesc că, orice funcţie ar îndeplini, îşi va lua sarcina foarte în serios, iar lucrul pe care-l va fi început îl va duce până la capăt.”, spunea  filosoful Mihail Șora, pe 31 martie.

Spiritul lui SORIN  ILIEȘIU este și adevăratul spirit revoluționar al Timișoarei, de la flacăra căruia, prin intermediul Europei Libere, s-a și aprins și întreținut în spațiul românesc visul de libertate anticomunist din decembrie 1989. Acest vis urcă din anii când, tineri timizi fiind, visam cultural  aproape conspirativ popria libertate în termenii de mai jos: muzică bună, literatură bună și Radio Europa Liberă:

„Blocul National al Revolutionarilor Romania 1989” a propus în fruntea Televiziunii Române o personalitate culturală, un specialist cu experienţă în domeniul audio-vizual, un reper de moralitate precum dl SORIN ILIEŞIU”, ne comunică Blocul Național al Revluționarilor din România.

Subscriu acestei propuneri și susțin, ca singura corectă, numirea domnului SORIN  ILIEȘIU la conducerea Televiziunii Române.

Angela FURTUNĂ

2 aprilie 2010

Reclame

28 de gânduri despre “Susținerea domnului SORIN ILIEȘIU la conducerea Televiziunii Române – o prioritate publică

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s