Seriosul cotidian Romania Libera a anchetat metodele folosite de serviciile de terorism politic ale unor partide, ai caror lideri necontestati in domenii de prestatii si intoxicare provin din brigazile PNL.

Amanunte se gasesc in articolul din Romania Libera:

http://www.romanialibera.ro/a170269/autodenunt-doua-saptamani-i-am-haituit-pe-internet-pe-adversarii-lui-crin-antonescu.html

Recent, pe siteul Reteaua Literara, patronat de un individ numit Gelu Vlasin, am fost si eu victima unor astfel de atacuri teroriste, survenite la interval de doua saptamani. Le-am inregistrat, pe ambele, si le-am trimis la Parchetul General al Romaniei.

Urmarea acestor atacuri: am fost calomniata, amenintata, injurata, acuzata de antisemitism si instigare la genocid precum  si decredibilizata cu buna stiinta de un individ care probabil nici nu are o identitate asumata, insa are urmatorul portret robot:

Efectul acestor atacuri, care s-au comis in public sub ochii a peste 3000 de oameni, au fost acte de linsaj mediatic si de excludere din Reteaua Literara, fara nicio motivatie sau explicatie.

Politia va ancheta aceasta situatie care contravine flagrant Constitutiei, Legilor Romaniei (fapta de calomnie , insulta, amenintare, instigare si huliganism, terorism psihic si fizic) si Cartei Drepturilor Omului si Cetateanului.

Individul care a atacat face parte din brigazile de sustinere ale unor liberali de la varf, din cei care au senzatia ca terorismul va salva Romania de la gravele probleme prin care trece si ca un presedinte care are legaturi cu terorismul ar fi indispensabil tarii in viitoarele alegeri.

Organelor de ancheta penala si de investigatie jurnalistica le vom pune la dispozitie inregistrarea gravelor fapte comise de periculosii infractori.

Astfel de oameni, care comit asasinate politice si mediatice si refuza dialogul – care este democratic -, alegand terorismul, care este o metoda extremista respinsa de statul roman, trebuie adusi in fata instantelor si confruntati cu legile tarii.

Angela Furtuna

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s