Antiromânismul mizerabilului fost preşedinte român ce a adus România la sapă de lemn este de neîntrecut.

Antiromânism – numele tău este Ion Iliescu.

Ion Iliescu recidivează în această campanie electorală  în practica intoxicării, ca mai toţi bolşevicii activaţi de serviciile de propagandă comunistă.

Misiunea lor, de partea PSD, PNL şi a Moscovei, este  evidentă; prin metode kaghebiste (cine a stat cinci ani la ruşi nu poate gândi ca Bush), Ilici generează un curent antiBăsescu în maniera anilor dogmatismului comunist.

Mă mir că Ilici încă nu şi-a adus minerii, ca în anii 90 (deşi mineriadele de azi se desfăşoară prin linşajele mediatice de la televiziunile trusturilor aparţinătoate de oligarhia ruso-română); oricum,  pe ceferişti deja îi foloseşte în campanie, prin activarea celulelor de încredere specializate în sabotaj şi în generare de panică în masă. Fără aceste cadre de nădejde ale partidului lui Ilici, nu se porneau în ultima vreme locomotivele, vagoanele şi şinele româneşti pe sărit de pe fix, într-o veselie, la fel ca liderii lor de partid…

Pe blogul lui Ion Iliescu, acesta îl asociază, mai nou, pe Traian Băsescu cu demagogia.

Titlul articolului semnat de Ilici este „Demagogie – numele tău este Băsescu!”, unde şeful actual al statului şi candidatul în alegeri al PD-L este acuzat că încearcă înşelarea opiniei publice prin promisiuni mincinoase şi declaraţii aberante.

Aşadar, Ion Iliescu îl asociază pe Traian Băsescu, astăzi, cu demagogia, după ce în zilele trecute l-a asociat cu alte defecte, şi lista de atacuri probabil că va continua, aceasta fiind strategia de campanie a PSD şi PNL: de a-l scoate pe Ilici la înaintare, pentru a-şi folosi capitalul lui de imagine în demonizarea şi denigrarea rivalului lui Geoană sau Antonescu.

Problema este, însă, următoarea. Cine este Ion Iliescu  şi ce a făcut el pentru România?, aşa încât să ridice piatra şi să acuze pe cineva în ţara asta, şi încă tocmai de demagogie…Are Ion Iliescu anvergura politică şi morală, încât să judece pe cineva, mai ales pe cineva care nu a stat  în aceeaşi troică a camarilei sale şi a domniei sale?

Să vedem, prin urmare, cum stau lucrurile:

Ion Iliescu îl asociază pe Traian Băsescu cu demagogia.

Dar Ion Iliescu? Cine, este, aşadar, Ion Iliescu?

Ion Iliescu este asociat, în imaginarul politic şi public al românilor, cu multe realităţi nu numai demagogice, ci şi criminogene sau de-a dreptul criminale: 

– cu susţinerea ceauşismului din România, ca nomenclaturist PCR la vârf.

– cu lovitura de stat din decembrie 1989 de înlăturare a lui Ceauşescu, nu a comunismului,

– cu asasinatele politice (uciderea Dictatorului la Crăciun 1989),

– cu crimele care au urmat (mulţi martori incomozi, participanţi la loviluţie, sau membri din fostul CC, din armată sau servicii sau CPUN au dispărut subit şi misterios, în anii 90, ducând în mormânt multe adevăruri şi multe taine ale alianţelor antiromâneşti cu care a operat în cârdăşie Ilici, conservând PCR)

– cu declanşarea terorismului de stat postdecembrist din România, după chemarea minerilor la Bucureşti de către Ilici, văzute de poporul român în direct la TV

– cu jaful naţional declanşat sub mandatele ilegale ale lui Ilici la preşedinţia ţării, răstimp în care nomenclatura comunistă, protejată de Tătuc,  şi-a transferat prin furt şi deturnare toată avuţia naţională în proprietatea particulară sau a cedat-o, în alte cazuri, contra comisioane grase, capitalului strain cu acţionariat unic, aşa încât România a devenit repede, sub conducerea lui Ilici, o colonie periferică…

– cu generarea catastrofei economice naţionale, acum agravate de criza monadială, care, împreună, au dat lovituri decisive României şi pun în operă noi tragedii şi genociduri împotriva poporului român. Ilici a generat, astfel, cel mai mare exod al românilor din toate timpurile. Dar tot el a girat şi cea mai gravă polarizare economică: de o parte,  sărăcia extremă  încalcă grav Constituţia şi afectează majoritatea populaţiei, de cealaltă parte,  s-a dezvoltat prin jaf şi procedee mafiote clasa marilor baroni politruci. Bogăţia extremă din România s-a creat sub Ilici şi prin jaf. Foametea şi mizeria extremă din România s-au creat sub Ilici, prin încălcarea articolelor fundamentale ale Constituţiei şi prin încălcarea drepturilor fundamentale ale omului şi cetăţeanului.

– cu blocarea eforturilor de modernizare a României, a Punctului 8 al Proclamaţiei de la Timişoara, care ar fi antrenat o lustraţie necesară însănătoşirii climatului din societatea românească.

– cu recentele blocaje instituţionale şi de guvernare prin care mafia oligarhică rusă şi rusoromână, partidele lui Ilici şi cele amice liberale, ca şi unele cercuri antiromâneşti şi antidemocratice din lume îşi construiesc asaltul final asupra forţelor politice responsabile, democrat-liberale, ce doresc ca România să-şi continuie drumul reformelor care să-i reconfirme valoarea în cadrul UE şi NATO, să o angajeze şi mai ferm în procesele complexe de modernizare şi să o scoată din criză.

– cu cele mai imunde atacuri împotriva lui Traian Băsescu şi împotriva României, atacuri derivate direct din diviziile propagandistice ale PCR unde s-a specializat şi Iliescu în atacuri la adresa adversarilor de idei şi de ideal.

– cu implicarea în alianţe ostile evoluţiei democratice a României şi a statului de drept.

– cu participarea la planuri antiromâneşti de blocare a procesului de condamnare a comunismului şi de scoatere a structurilor totalitare din starea lor operaţională ce terorizează societatea românească.

80 % din români îl doresc pe Ion Iliescu după gratii, şi asta pentru mai multe crime comise împotriva poporului român, deşi justiţia română nu a încetat să-l spele, în aceşti douăzeci de ani de la căderea comunismului, la fel cum a spălat nenumăraţi exponenţi ai mafiilor politice şi econ0mice. În astfel de condiţii, faptul că acest personaj odios încă joacă un rol esenţial în politica stângii româneşti, fiind scos în faţă precum nişte moaşte sfinte vorbitoare, dovedeşte încă o dată ( prin faptul că nu se dezice de linia bolşevică) faptul că stânga noastră cochetează nestingherit tot cu formaţiunile teroriste extremiste; e, acesta, un semn despre stadiul periculos în care se găseşte România. O stângă gata de un nou totalitarism e susţinută temeinic de un curent liberal  demagogic ce furnizează stângii tovarăşi liberali ce au misiuni de salvare a comunismului prin intermediul oligarhiei petrodolarilor .

Cu Ion Iliescu pe funcţie de focar de infecţie neobolşevic, o ţară destabilizată – de operaţiunile de intoxicare şi manipulare exercitate de forţele antiromâneşti acompaniate de unele servicii şi media oligarhice –  poate cădea într-o pandemie politică mortală, neocomunistă, mai repede decât prin atacul gripei porcine AH1N1 .

Apropo…Cumva, să nu uităm că Ion Iliescu este ataşat, însă, şi de mulţi… porci din politica românească, unii autointitulându-se cu plăcere astfel, adică porci, şi fiind mândri de acest statut. Porcii aceştia din jurul lui Iliescu, între care nu numai Adrian Păunescu creează sufragii, sunt , de fapt, veritabili campioni ai demagogiei, care au dus România la coada şirului de popoare civilizate.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s