În ultimele săptămâni, România e o ţară a tranşeelor, a profeţilor media, a agitatorilor.

Ziua şi jaful. Ziua şi hiperbolizarea jafurilor.

La trei zile, un sabotaj pe calea ferată.Trenuri care sar, vagoane care iau foc din senin, locomotive care izbesc victimele şi împroaşcă mult sânge. Ca prin minune, televiziunile sunt mereu acolo.

La două zile, valuri de hoţii şi acte de tâlhărie. Sunt luate cu asalt de către hoţi casele, parterele blocurilor, maşinile, trenurile, magazinele.

Cadavre peste nebuni, isterie peste derută, spaimă peste sărăcia lucie, iar deasupra tuturor, cu trăgătorii lor de elită, trusturile de presă,  incitând copios la ură şi violenţă.

Valurile de greve şi mişcări sindicale bat la uşă. Criza economică a fost deturnată de opoziţie, încă din ultimele luni ale lui 2008, de pe când părăsea scena primă,  în vederea iniţierii de explozii în lanţ cu caracter politic împotriva puterii actuale.

Fluxurile de ştiri media tv şi online sunt deversate către populaţie cu încărcătură subliminală psihotică (în cursul zilei de ieri, 30 septembrie, toate emisiunile de după amiaza şi de seară ale Realităţii Tv au conţinut mesajul subliminal cu ecran negru „ne vedem mâine la ora 18, când se va întâmpla ceva important”, creând o stare de ameninţare şi de panică)…

Ochiul format indică declanşarea unor conflicte politice extreme între marile încrengături interesate de putere, cu participarea unor divizii specializate în diversiuni, sabotaje şi provocări. Cineva doreşte cu tot dinadinsul să transmită semnalul că România a devenit neguvernabilă, iar asta pentru a obţine două efecte: pe de o parte, pe plan intern, instalarea haosului public şi instituţional, iar pe de altă parte, pe plan extern, alungarea aliaţilor actualei guvernări şi a partenerilor de afaceri.

„S-a destrămat guvernul României după ce social-democraţii au părăsit coaliţia”, titra la ştirile de ultima oră de la prânz site-ul BBC News. A fost reacţia PSD la remanierea minsitrului de interne Nica.

Dar această evoluţie era previzibilă. Construită atent de politicienii dinozaurieni neobolşevici şi de mogulii presei.

Anunţarea aşteptatei candidaturi pentru alegerile prezidenţiale a lui Traian Băsescu este pregătită de candidaţii deja aflaţi în ring cu manevre de război. De remarcat miza uriaşă a luptei, aşa încât aceşti instigatori la atacuri antiprezideţiale folosind forţarea interesului naţional nici nu mai dau importanţă faptului că seismele politice provocate şi războiul lor personal au devenit acum deja acte anticonstituţionale.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s